קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

אסיה צלעות חזיר

אסיה צלעות חזיר
אסיה צלעות חזיר יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 493 גרם חלבון, 93 גרם שומן, ובסך הכל 2989 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו צלעות ירך חזיר, ג'ינג'ר טחון, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: אסיה צלעות חזיר, אסיה צלעות חזיר, ו אסיה צלעות חזיר.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת או במיכל זכוכית רדוד, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים חזיר והופכים למעיל. אוטמים או מכסים; מכניסים למקרר למשך 4-8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תנו לבשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.