קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

אסייתי ספייס שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו אננס-ג'ינג'ר זרעי שומשום שחור ולבן

אסייתי ספייס שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו אננס-ג'ינג'ר זרעי שומשום שחור ולבן
המתכון אסייתי ספייס שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו אננס-ג'ינג'ר זרעי שומשום שחור ולבן מוכן בעוד כ-7 שעות ו-10 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 973 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פתיתי צ'ילה תאילנדים, מיץ אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו אסייתי ספייס שפשף צלעות עם זיגוג שזיף-זנגביל, Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום, ו שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב סויה, זנגביל טרי וזרעי שומשום קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
3
מוסיפים את נתחי האננס ואת habanero ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
4
מוסיפים את מיץ האננס ומבשלים עד שהוא מקרמל מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
5
מוסיפים את הויסין, קטשופ, סוכר חום, אבקת אנצ ' ו, חרדל, דבש, רוטב סויה, אניס כוכב וקינמון ומבשלים עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
כוכב אניסכוכב אניס
רוטב סויהרוטב סויה
קינמוןקינמון
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
רוטב הויסיןרוטב הויסין
דבשדבש
6
מעבירים את התערובת לבלנדר ומערבבים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל .
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לצלעות: מערבבים יחד את הפפריקה, חרדל יבש, זנגביל טחון, אניס כוכב, allspice, מלח, פלפל ופתיתי צ ' ילה תאילנדית בקערה. לשפשף את הצלעות בצד העליון, לעטוף בניילון נצמד ומקרר לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת חרדלאבקת חרדל
כוכב אניסכוכב אניס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
צלעותצלעות
מלחמלח
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
9
מחממים גריל פחם עם כ 80 בריקטים בצד 1, או בסיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו עם צלחת קרמיקה הוסר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר את הצלעות מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
11
שלב 4 כוסות מים, רוטב סויה, זנגביל ושום לחלק בין שני מחבתות חד פעמיות כבדות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיםמים
12
אם באמצעות גריל פחם: לשים מחבת חד פעמית אחת של אידוי נוזלי על הסורג התחתון של הגריל בצד השני של הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
13
שים באח העליון על ולחמם היטב.
14
שים את הצלעות על הגריל, מלמעלה למטה, ישירות מעל הגחלים החמים ומבשלים עד חום זהוב קרום נוצר, על 10 דקות. הזיזו את הצלעות לצד השני של הגריל, מעל הנוזל, והניחו את המחבת החד-פעמית השנייה עם נוזל מהביל לידם על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
15
שים את המכסה של הגריל על ולפתוח את פתחי האוורור על חצי הדרך העליונה. מבשלים עד הצלעות רכות ועסיסיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
16
הוסף מים לפי הצורך כדי למנוע חריכה, וגחלים כדי לשמור על הטמפרטורה הפנימית בין 225 ו 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
1
הסר את צלחת קרמיקה ולחמם את מתלה הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שים את הצלעות על הגריל, מלמעלה למטה, ישירות מעל הגחלים החמים ומבשלים עד חום זהוב קרום נוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר את הצלעות ואת המתלה ולשים את צלחת קרמיקה. שים מחבת חד פעמית אחת של נוזל מהביל על הצלחת, ואז להחזיר את המדף ואת הצלעות לגריל. מכסים ומבשלים עד הצלעות רכות ועסיסיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
הוסף מים לפי הצורך כדי למנוע חריכה, וגחלים כדי לשמור על הטמפרטורה הפנימית בין 225 ו 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
אם משתמשים בפחם, לסיים את הצלעות על ידי הזזתם בחזרה על גחלים חמות ולהפוך ו צליעה עם רוטב במשך 15 עד 20 דקות. אם באמצעות סיר פחם קרמיקה, להשאיר את הצלחת פנימה מברשת בנדיבות עם רוטב במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מערבבים את זרעי שומשום ומפזרים את צמרות הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
צלעותצלעות
7
חותכים את הצלעות לגזרים ולשים על מגש. מפזרים את הבצלים הירוקים מלמעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
צלעותצלעות

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1גבינת פרמזן מגוררתזרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה (תלוי במתיקות של אננס)סוכר חום כהה (תלוי במתיקות של אננס)2קרום: פירורי קרקר גרהםכפות גדרות חרדל דיז'וןכפות גדרות חרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל יבשחרדל יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וקצוצים גס זנגביל טריקלופים וקצוצים גס זנגביל טרי3אינצ ' יםג'ינג'ר טרי, מקולף וקצוץג'ינג'ר טרי, מקולף וקצוץ4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1habanero, קצוץhabanero, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות אננס בשלות טריותחתיכות אננס בשלות טריות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ אננס טרימיץ אננס טרי24(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות חזיר בסגנון סנט לואיס כל), קרומים הוסרוצלעות חזיר בסגנון סנט לואיס כל), קרומים הוסרו4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חבורהבצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכוכב הקרקע אניסכוכב הקרקע אניס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוכב הקרקע אניסכוכב הקרקע אניס1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילה תאילנדיםפתיתי צ'ילה תאילנדים1גבינת פרמזן מגוררתשומשום לבןשומשום לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.