אספרגוס, אבוקדו, גבינה כחולה וסלט סלק
אם יש לך עלי סלט, אבוקדו, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט גבינה & אספרגוס כחול, סלט BLT עם אבוקדו וגבינה כחולה, ו אספרגוס - סלט תפוח w / ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור או להרתיח את האספרגוס עד רך, ואז לשטוף במים קרים כדי לרענן.
מחלקים את עלי הסלט בין הקערות.
חותכים את האבוקדו ולאחר מכן לזרוק את מיץ לימון, זה ימנע את האבוקדו מ בראונינג, אבל גם יוסיף קצת טעם נוסף מדי.
מוסיפים את האספרגוס, אבוקדו וסלק התינוק לקערות, ואז למעלה עם הגבינה הכחולה טפטוף של רוטב הסלט האהוב עליך.