אספרגוס אפוי ופריטטה פלפל צהוב
אספרגוס אפוי ופריטטה פלפל צהוב עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 124 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא אספרגוס, שמנת, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אספרגוס ופריטטה פלפל אדום, אספרגוס ופריטטה אפויה עגבניות, ו אספרגוס אפוי & גבינה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. וחמאה צלחת אפיית זכוכית 13 x 9 x 2 אינץ ' (3-ליטר).
לקצץ אספרגוס לחתוך באלכסון לפרוסות 1/4 אינץ ' רחב.
חותכים פלפלים לתוך 1/4-אינץ ' רחב רצועות שאלוט בשר טחון. חצי קישואים לאורך ואלכסון לחתוך הן קישואים בצל ירוק לפרוסות דקות.
הכינו קערת קרח ומים קרים. בסיר גדול של אספרגוס בלאנש מים מלוחים רותחים 1 דקה ולנקז במסננת. מיד להעביר אספרגוס למי קרח להפסיק לבשל.
מסננים אספרגוס היטב מסננת יבש טפיחה.
במחבת גדולה מבשלים פלפלים ובצלצלים בחמאה על אש נמוכה למדי, מתערבבים מדי פעם, עד שפלפלים מתרככים, כ -10 דקות. בקערה גדולה להקציף יחד ביצים, שמנת, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מערבבים אספרגוס, תערובת פלפל, קישואים, בצל ירוק.
יוצקים פודינג לתבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד הזהב ולהגדיר, על 35 דקות. פריטטה מגניבה על מדף. פריטטה עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא פריטטה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם תרצה, לשחרר פריטטה מקצוות של מחבת להחליק על מגש.