אספרגוס בגריל וביצה של 6 דקות
אספרגוס בגריל וביצה של 6 דקות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חניתות אספרגוס, לחם, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: 10 דקות מוקפצים: בקר, אספרגוס ותירס, עשר דקות אספרגוס טעים ואורז חום, ו 15 דקות מערבבים עוף מטוגן ואספרגוס.
הוראות
כדי להפוך איולי, למקם חלמון ביצה בקערה (לא להשתמש נירוסטה). לאט להוסיף שמן בזרם דק, לטאטא כל הזמן עד מעובה.
מוסיפים חומץ וכמהין או שמן כמהין.
מחממים גריל בינוני. הביאו סיר מים מלוחים לרתיחה והכינו קערת מי קרח.
הצמד את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס. לעטוף רצועה של פנצ ' טה סביב אמצע זוג חניתות. גריל עטוף אספרגוס חבילות במשך 6 דקות או עד pancetta הוא פריך.
באמצעות חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ', להסיר באמצע כל פרוסת לחם; להשליך קצוות.
מברשת שני הצדדים של כל סיבוב עם חמאה. לחם גריל בכל צד; להפריש.
מבשלים ביצים במשך 6 דקות במים רותחים; מניחים באמבט קרח להתקרר. לקלף ביצים לחתוך אותם לשניים, להיות זהיר מאוד לא לתת חלמונים לנשור.
מניחים 2 סבבי לחם על כל אחד 4 צלחות הגשה; העליון עם כמה איולי כמהין.
מניחים 1 אספרגוס חבורה על כל לחם עגול; למעלה עם חצי ביצה.