אספרגוס בגריל עם גרמולטה שקדים-פטרוזיליה
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? אספרגוס בגריל עם גרמולטה שקדים-פטרוזיליה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי אספרגוס, גרידת לימון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצלים אביביים וגרמולטה טרגונית, סלט עוף ואספרגוס בגריל עם פסטו פטרוזיליה, ו דג אפוי שלם במלח ים עם גרמולטה פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מחבת כבדה להגדיר מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים שקדים וטוסט, זורקים לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות בסך הכל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ואז קוצצים דק.
בקערה קטנה, לשלב שקדים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, שום מגורד, גרידת לימון, פתיתי פלפל אדום. מערבבים לשלב.
מוסיפים 4 כפות שמן זית ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את הגריל לגובה.
בעוד גריל הוא חימום מראש, מקום אספרגוס בקערה גדולה לזרוק עם 1 כף שמן זית, ציפוי שווה. מתבלים במלח.
הוסף אספרגוס גריל ומבשל, מפנה מדי פעם, עד חרוך היטב ומכרז, על 6 דקות בסך הכל בהתאם לעובי הגבעולים.
להעביר אספרגוס למגש וכפית את gremolata מוכן מעל.