אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה
אספרגוס ג'מבו עם רוטב מימוזה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב גבינה שלוש, מימוזה אספרגוס, ו מימוזה אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו קערת קרח ומים קרים.שים אספרגוס במחבת כבדה 12 אינץ', ואז לכסות עם מים קרים. מביאים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפיות מלח, ואז להפחית את החום ואת אספרגוס מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 6 עד 8 דקות. הדרך הטובה ביותר לדעת מתי הם עושים היא לתקוע חנית עם סכין קילוף; זה צריך להחליק בקלות.
מעבירים עם מלקחיים למי קרח, ואז למגבת מטבח נקייה. להתייבש.
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, פלפל, ו ¼ כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.לזרוק אספרגוס עם 1 כף ויניגרט בקערה רדודה גדולה ומאפשר להם להשרות מכוסה במקרר לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.כאשר אתה מוכן לשרת קשה להרתיח את הביצים.
תן להם להתקרר ולקלף אותם.
חותכים כל ביצה חצי לאורכו ולהפריד את החלמונים מן הלבנים ואז להכריח את החלמונים דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה קטנה אחרת. שמור את הלבנים לשימוש נוסף. מחלקים אספרגוס בין 4 צלחות, או על מגש מנה גדול 1. כפית ויניגרט נוסף על אספרגוס העליון עם חלמונים ביצה.