קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

אספרגוס גבינת עיזים פריטטה

אספרגוס גבינת עיזים פריטטה
אספרגוס גבינת עיזים פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי ופריטטה גבינת עיזים, מחבת פריטטה האביב עם אספרגוס גבינת עיזים, ו פריטטה פסחא עם אספרגוס, גבינת עיזים, עשבי תיבול האביב.

הוראות

1
במחבת 8 אינץ ' ovenproof nonstick או מחבת ברזל יצוק, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים אספרגוס, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, כ 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מחממים מטגן גבוה. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים ביצים על תערובת בצל-אספרגוס, מערבבים לשלב, ואז משטח נקודה עם גבינת עיזים. מבשלים, ללא ערבוב, עד ביצים נקבעים על התחתונה ומתחילים להגדיר על גבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
העברת מחבת לתנור מטגן, 4 עד 5 סנטימטרים מאלמנט חימום, עד ביצים נקבעים לחלוטין ומתחילים חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.