אספרגוס ותרד טוסט עם גבינת פונטינה
אספרגוס ותרד טוסט עם גבינת פונטינה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. אם יש לך מקל מרגרינה, פלפל, בזיליקום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו רזה חם תרד מטבל ארטישוק עם גבינת פונטינה, טארט אספרגוס פונטינן, ו ברוסקטה עם פונטינן ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים אספרגוס, מים ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
להוסיף תרד; מבשלים 3 דקות. מערבבים בזיליקום ופלפל.
מפזרים 1 כף גבינה על כל פרוסת טוסט; לחתוך כל פרוסה באלכסון במחצית.
מניחים חצאי טוסט 4 על כל אחד 2 צלחות. כפית 1 תערובת אספרגוס מעל כל מנה.