קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

אספרגוס טרי עם אנשובי-חמאה קרוסטיני

אספרגוס טרי עם אנשובי-חמאה קרוסטיני
אספרגוס טרי עם אנשובי חמאה Crostini עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 121 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, פלחי לימון, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרוסטיני עם מוצרן טרי ורוטב אנשובי, קרוסטיני גבינה עם חמאת עשבי אנשובי, ו ביצים מבושלות עם צנוניות ואנשובי-חמאה קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד קלוי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים חמאה, פטרוזיליה, מיץ ואנשובי; להפיץ על תערובת חמאה 1/2 כפית באופן שווה על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
אספרגוס קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. אספרגוס פט יבש עם מגבות נייר. לחלק אספרגוס באופן שווה בין כל אחד 4 צלחות סלט; מפזרים באופן שווה עם מלח. סדר 4 crostini ו 1 טריז לימון על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קרוסטיניקרוסטיני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.