אספרגוס כבוש
אספרגוס כבוש נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 3 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס, שימורים ומלח כבישה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו אספרגוס כבוש, אספרגוס כבוש, ו אספרגוס כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, להביא 2 כוסות מים, חומץ, הבא 4 מרכיבים לרתיחה ב 3-qt. סיר נירוסטה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד סוכר ומלח להתמוסס.
לשטוף אספרגוס; הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס. לקצץ חניתות אורכים 4 אינץ (כדי להתאים צנצנות).
מקום 2 שמיר sprigs ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. בחוזקה לארוז אספרגוס, לחתוך מסתיים למטה, בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. כיסוי עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.