קושימומחה
מוכן ב42 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

אספרגוס כבוש

אספרגוס כבוש
אספרגוס כבוש נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 3 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס, שימורים ומלח כבישה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו אספרגוס כבוש, אספרגוס כבוש, ו אספרגוס כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, להביא 2 כוסות מים, חומץ, הבא 4 מרכיבים לרתיחה ב 3-qt. סיר נירוסטה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד סוכר ומלח להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לשטוף אספרגוס; הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס. לקצץ חניתות אורכים 4 אינץ (כדי להתאים צנצנות).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מקום 2 שמיר sprigs ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. בחוזקה לארוז אספרגוס, לחתוך מסתיים למטה, בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. כיסוי עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)