אספרגוס מאודה עם חמאת הל
אספרגוס מאודה עם חמאת הל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס מאודה עם חמאת לימון, אספרגוס מאודה עם חמאת שקדים, ו אספרגוס מאודה עם חמאת שקדים.
הוראות
טוסט תרמילי הל במחבת כבדה במשך כ 5 דקות על אש נמוכה, רועד את המחבת מעת לעת עד הל הוא ריחני מאוד.
מוסיפים את שמן הזית ואת החמאה ומתחממים לאט להחדיר את השמן והחמאה עם טעם הל במשך כ -10 עד 15 דקות בזמן שהאספרגוס מבשל.
יש לשטוף את גבעולי האספרגוס ולסדר צלחת חסינת חום, כגון עוגה או מחבת קיש, או בסל ספינת קיטור. (אם משתמשים במבוק, קו הסל עם פיסת נייר קלף או שעווה.)
ממלאים סיר גדול או ווק עם כמה סנטימטרים של מים וחום עד רותחים. אם משתמשים בצלחת, מניחים אותה על פחית טונה כשהחלק העליון והתחתון מוסרים. או, להגדיר את סל ספינת הקיטור בווק. קיטור האספרגוס 5 עד 6 דקות, או עד רק במכרז.
יוצקים את חמאת הל ומפזרים את המלח על האספרגוס ומגישים.