אספרגוס עטוף פרושוטו עם מטבל הדרים
אספרגוס עטוף פרושוטו עם מטבל הדר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 18 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חומץ בלסמי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס עטוף פרושוטו, אספרגוס עטוף פרושוטו, ו אספרגוס עטוף פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אספרגוס; הצמד את הקצוות גבעול קשה. להביא סיר 4-6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות; לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
לעטוף רצועה של prosciutto סביב כל חנית 3 עד 4 סנטימטרים מלמעלה. לקשור רצועות בצל ירוק סביב פרושוטו ולהכניס רצועת לימון גרידת מתחת לבצל הירוק. סדר חניתות על מגש.
בקערה, מערבבים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, שידות מגורדות, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם אספרגוס כמו רוטב טבילה.