אספרגוס עם מורלים וטרגון
אם יש לך מלח, מורל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אספרגוס עם Morels ו Tarragon, אספרגוס עם Morels, ו מורלים טריים ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אספרגוס לבן וירוק בנפרד בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק רך, כ 5 דקות עבור אספרגוס לבן; כ 3 דקות עבור אספרגוס ירוק.
להעביר אספרגוס עם כף מחוררת למסננת ולשטוף מתחת למים קרים( כדי להפסיק לבשל), ולאחר מכן לנקז שוב. להתייבש.
מחממים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים מורלים ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים אספרגוס, טרגון, מלח, פלפל, הנותרים 3 כפות חמאה ו sauté, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
אספרגוס יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת במגבות נייר.