אם יש לך מלח, מורל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אספרגוס עם Morels ו Tarragon, אספרגוס עם Morels, ו מורלים טריים ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אספרגוס לבן וירוק בנפרד בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק רך, כ 5 דקות עבור אספרגוס לבן; כ 3 דקות עבור אספרגוס ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס לבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר אספרגוס עם כף מחוררת למסננת ולשטוף מתחת למים קרים( כדי להפסיק לבשל), ולאחר מכן לנקז שוב. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מורלים ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
5
מוסיפים אספרגוס, טרגון, מלח, פלפל, הנותרים 3 כפות חמאה ו sauté, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
7
מגישים באופן מיידי.
1
אספרגוס יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר