אספרגוס עם קלוי-שום איולי
אספרגוס עם שום קלוי איולי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שום, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: צ'יפס אספרגוס אפוי עם איולי שום קלוי, חניתות אספרגוס עם שום איולי, ו אספרגוס מוכה בירה עם איולי שום.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לחתוך ולהשליך צמרות שום כדי לחשוף שיני שום, ואז לצחצח כל ראש עם 1/2 כף שמן. לעטוף ראשים יחד בנייר כסף ואופים עד למכרז, כ 45 דקות. קר כדי להתחמם.
לסחוט שום מעורות למעבד מזון פירה עם מיונז, חומץ, פלפל, ומלח.
מעבירים איולי לקערה ומערבבים בעירית.
לקלף שני שלישים נמוכים יותר של כל גבעול אספרגוס עם קולף ירקות. לבשל אספרגוס בסיר רחב 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מסננים היטב במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד אספרגוס הוא מגניב.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מגישים אספרגוס עם איולי קלוי-שום.
* איולי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* אספרגוס יכול להיות מבושל 2 שעות קדימה ונשמר, מכוסה מגבות נייר עמומות, בטמפרטורת החדר.