אספרגוס פריך וטעים ועוגת תפוחי אדמה
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס ספירס, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אספרגוס פריך וטעים ועוגת תפוחי אדמה, חציל פריך וטעים, ו עוף מתחת ללבנה: פריך וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה שלך לתוך מחבת של מים רותחים מומלחים לבשל במשך 15 דקות. בינתיים blanch את האספרגוס שלך במחבת נפרדת של מים רותחים מומלחים במשך 4 דקות, ולנקז במסננת.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
קבל צלחת ovenproof-השתמשתי בצורות ובגדלים שונים.
שכבה את הסדינים של מאפה פילו בצלחת, צחצוח אותם עם חמאה מומסת כמו שאתה הולך ולתת על 1 אינץ ' לתלות על הקצה. אתה רוצה לקבל את הבצק על 5 שכבות עבה. שים מגבת מטבח נקייה ולחה על החלק העליון ולשים בצד.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, מועכים אותם עם הגבינות. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצים והשמנת ומערבבים לתוך פירה הגבינה שלך. באח באגוז מוסקט, מתבלים היטב עם פלפל ומערבבים יחד.
מורחים את הפירה על מאפה הפילו, ואז להעלות את הצדדים של הפילו ולכווץ אותם יחד כדי ליצור שפה. קח את האספרגוס הלבן שלך ותעמיד אותם בשורה לאורך המילוי, ותוודא שאתה מכסה את הכל.
מברשת בכל רחבי עם חמאה מומסת הנותרים לקפוץ לתוך תנור שחומם מראש במשך כ 20 דקות, או עד זהב פריך. אפשר לנוח במשך 10 דקות.
מגישים בדיוק כמו שהיית קיש לארוחת צהריים מהירה או ארוחת ערב, עם סלט.
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"