קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות19
מגזין

אספרגוס קלוי עם גבינת פטה

אספרגוס קלוי עם גבינת פטה
עם כפית נסו אספרגוס קלוי עם גבינת פטה, אספרגוס קלוי עם בייקון וגבינה פטה, ו סלט קינואה אספרגוס קלוי W / גבינת פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
2
מחלקים וזורקים את האספרגוס עם שמן זית, מלח ופלפל, ומסדרים שכבה אחת על 2 עד 3 גליונות אפייה גדולים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בתנור וצולים עד שהחניתות רכות והקצות הופכים זהובים מעט חרוך, 10 עד 12 דקות.
4
הכן את ויניגרט בעוד האספרגוס הוא צלייה. לקערה, מוסיפים את חרדל דיז ' ון, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
לטאטא בשמן זית כדי emulsify. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את האספרגוס מהתנור ומניח על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף עם ויניגרט ומפזרים עם גבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.