אספרגוס קלוי עם גבינת פטה
עם כפית נסו אספרגוס קלוי עם גבינת פטה, אספרגוס קלוי עם בייקון וגבינה פטה, ו סלט קינואה אספרגוס קלוי W / גבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחלקים וזורקים את האספרגוס עם שמן זית, מלח ופלפל, ומסדרים שכבה אחת על 2 עד 3 גליונות אפייה גדולים נפרדים.
מניחים בתנור וצולים עד שהחניתות רכות והקצות הופכים זהובים מעט חרוך, 10 עד 12 דקות.
הכן את ויניגרט בעוד האספרגוס הוא צלייה. לקערה, מוסיפים את חרדל דיז ' ון, חומץ, מלח ופלפל.
לטאטא בשמן זית כדי emulsify. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.
הסר את האספרגוס מהתנור ומניח על מגש הגשה.
טפטוף עם ויניגרט ומפזרים עם גבינת פטה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.