אספרגוס שומשום בגריל רפסודות
אם יש לך בערך 20 דקות כדי לבלות במטבח, אספרגוס שומשום בגריל רפסודות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שן שום, זרעי שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אספרגוס שומשום בגריל רפסודות, רפסודות אספרגוס בגריל, ו אספרגוס שומשום בגריל.
הוראות
ביד אחת, להחזיק גבעול אספרגוס בבסיסו. לכופף את הגבעול עם היד השנייה שלך האספרגוס ישבור איפה החלק וודי מסתיים החלק הרך מתחיל. זרוק את הבסיס.
מקום 4 או 5 גבעולי אספרגוס אחד ליד השני. שיפוד אותם לרוחב בשני מקומות ממש מתחת לקצות 3cm מלמטה עם שיפודי במבוק דקים. אתה תהיה בסופו של דבר עם משהו שנראה כמו רפסודה.
בקערה קטנה, לשלב את שמן שומשום, רוטב סויה, שום ושומשום ומערבבים עם מזלג לערבב.
מברשת תערובת זו על אספרגוס רפסודות משני הצדדים. מתבלים את האספרגוס עם מעט מלח והרבה פלפל.
גריל את האספרגוס על ברביקיו או במחבת מחבת במשך 4-5 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים.
מפזרים תערובת שומשום כפי שהם גריל.