אספרגוס שומשום מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אספרגוס, שיני שום, שמן שומשום מזרחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אספרגוס שומשום מוקפץ, שומשום-ג'ינג'ר בקר ואספרגוס מוקפץ, ו אספרגוס מוקפץ ברוטב שומשום מיסו.
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ומערבבים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים אספרגוס ומערבבים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
להוסיף תערובת סויה לזרוק עד אספרגוס מצופה, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות