קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

אספרסו פנה קוטה

אספרסו פנה קוטה
אספרסו Panna Cottan נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי אבקת ג'לטין, סוכר, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: אספרסו פנה קוטה, אספרסו ופנה קוטה, ו אספרסו מרטיני פאנה קוטה.

הוראות

1
מניחים את החלב בסיר כבד, קטן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מפזרים את הג 'לטין מעל ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך את הג' לטין. מערבבים על חום בינוני רק עד הג ' לטין מתמוסס, אבל החלב לא להרתיח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מוסיפים את השמנת, אבקת האספרסו, הסוכר והמלח. מערבבים על אש נמוכה, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
יוצקים את תערובת הקרם לתוך 2 כוסות מרטיני, חלוקת שווה. מכסים ומקררים, מערבבים כל 20 דקות בשעה הראשונה. צמרמורת עד להגדיר, לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
כאשר מוכן לשרת, להשתמש מקלף ירקות על בלוקים שוקולד כדי ליצור על 1 כף כל אחד שבבי שוקולד לבן ומריר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
7
מפזרים את השבבים על כל קוטה מחבת ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.