קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

אספרסו פנה קוטה

אספרסו פנה קוטה
אספרסו Panna Cottan נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי אבקת ג'לטין, סוכר, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: אספרסו פנה קוטה, אספרסו ופנה קוטה, ו אספרסו מרטיני פאנה קוטה.

הוראות

1
מניחים את החלב בסיר כבד, קטן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מפזרים את הג 'לטין מעל ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך את הג' לטין. מערבבים על חום בינוני רק עד הג ' לטין מתמוסס, אבל החלב לא להרתיח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השמנת, אבקת האספרסו, הסוכר והמלח. מערבבים על אש נמוכה, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
יוצקים את תערובת הקרם לתוך 2 כוסות מרטיני, חלוקת שווה. מכסים ומקררים, מערבבים כל 20 דקות בשעה הראשונה. צמרמורת עד להגדיר, לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
כאשר מוכן לשרת, להשתמש מקלף ירקות על בלוקים שוקולד כדי ליצור על 1 כף כל אחד שבבי שוקולד לבן ומריר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
7
מפזרים את השבבים על כל קוטה מחבת ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.