אספרסו קרפים
אספרסו קרפים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-13 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. נסו אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אספרסו ומלח בקערה קטנה.
מערבבים חלב, מים, חמאה מומסת וביצים בבלנדר.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב ומעבדים עד לקבלת חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 1 שעה.
מחממים מחבת 8 אינץ ' קרפ קרפ או מחבת על חום בינוני.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים את קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשלים 30 שניות או עד המרכז מוגדר.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב לחלוטין. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.