קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל צרוב ממולאים Escarole. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 4724 קלוריות, 626 גר' של חלבון, ו 225 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פורל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פורל עם אסקרול, כתום וזיתים, טרוטת טרגון צרובה במחבת, ו מחבת צרוב לימון פלפל טרוטה קשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את escarole עם שאלוט, מיץ לימון 1 כפית שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. תדחפי את חללי הטרוטה עם החלזונות ותסגרי עם שיפודים. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
אסקרולאסקרול
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת ברזל יצוק, חום 1/8 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד שהעור פריך והדגים מבושלים רק בתוך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעבירים את הטרוטה לצלחת. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הטרוטה, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
הסר מהחום ולתת לעמוד במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את הטרוטה לצלחות; מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פורלפורל