קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת

אסקרול-טרוטה צרובה ממולאת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל צרוב ממולאים Escarole. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 4724 קלוריות, 626 גר' של חלבון, ו 225 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פורל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פורל עם אסקרול, כתום וזיתים, טרוטת טרגון צרובה במחבת, ו מחבת צרוב לימון פלפל טרוטה קשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את escarole עם שאלוט, מיץ לימון 1 כפית שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. תדחפי את חללי הטרוטה עם החלזונות ותסגרי עם שיפודים. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
אסקרולאסקרול
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת ברזל יצוק, חום 1/8 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על אש בינונית, מסתובבים פעם אחת, עד שהעור פריך והדגים מבושלים רק בתוך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעבירים את הטרוטה לצלחת. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הטרוטה, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
הסר מהחום ולתת לעמוד במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הטרוטה לצלחות; מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פורלפורל