אסקרול נבול עם שום, לימון ושמן
אסקרול נבול עם שום, לימון ושמן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא אנשובי, כמה פתיתי פלפל, אסקרול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. מתכונים דומים: סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות.
הוראות
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת עמוקה מעל חום בינוני-נמוך עם שום ואנשובי. מבשלים יחד 3 עד 4 דקות כדי להחדיר שום לתוך שמן.
הסר את שיני השום ומערבבים שמן כדי לערבב את האנשובי המומס ולהוסיף את פתיתי הפלפל האדום. להעלות חום בינוני גבוה. כאשר אדוות שמן או מתחיל לנופף עשן, להוסיף ירקות ומערבבים ומטגנים אותם 2 עד 3 דקות. לסחוט מיץ לימון על הירוקים, לזרוק, ולהגיש.