קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

אפוי זיטי

אפוי זיטי
המתכון אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 878 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פרמזן, 4 בצל, נקניקיות חריפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו אפוי זיטי, אפוי זיטי, ו אפוי זיטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים בנדיבות, ומרתיחים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, רכה אך עדיין מעט יציבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים.
5
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב המרינרה, המוצרלה הקוביות, חצי גבינת הפרמזן, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים את החלק העליון של הפסטה במוצרלה הפרוסה, ומפזרים את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
אופים עד להשחמה קלה וחמה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מגישים מיד.
9
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הנקניק עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את העגבניות ואת ענפי העשבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
הסר וזורק את ענפי העשבים. מערבבים פנימה את המלח ומתבלים בפלפל, לפי הטעם. השתמש עכשיו או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום