אפונה, אספרגוס וסלט פול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפונה, אספרגוס, סלט פול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 398 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שאלוט, אפונה, שמן צמחי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, פול וסלט אספרגוס, ו אספרגוס, פול & אפונה לירות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמן זית, פקורינו, ו 1 כף lemonjuice בקערה בינונית להתמזג. Seasonwith מלח, פלפל, ועוד מיץ לימון, ifdesired. שים את התחבושת בצד.
אם משתמשים פול טרי, לבשל גדולמאכל של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 4 דקות. באמצעות ביצה מסולסלת, להעביר מסננת להגדיר בקערת מים (לא לבשל שעועית קפואה).
Drainand לקלף; מקום בקערה גדולה.
להחזיר מים בסיר לרתיחה; addasparagus ומבשלים עד רק רך, על4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר מים קרח colanderin.
אם באמצעות אפונה טרייה, להחזיר מים insaucepan לרתיחה; להוסיף אפונה לבשל untiltender, על 3 דקות (לא לבשל frozenpeas).
ניקוז; העברה למסננת במי קרח.
מערבבים שמן צמחי ושאלות בסיר asmall על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא goldenbrown ו פריך, 10-12 דקות.
Transfershallot לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מוסיפים רוטב לקערה עם ירקות, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים מעיל.
להעביר סלט למגש הגשהראש עם שאלוט ובייקון.
לעשות קדימה: רוטב וירקות יכוללהכין 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.