קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה, אספרגוס וסלט פול

אפונה, אספרגוס וסלט פול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפונה, אספרגוס, סלט פול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 398 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שאלוט, אפונה, שמן צמחי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, פול וסלט אספרגוס, ו אספרגוס, פול & אפונה לירות סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף שמן זית, פקורינו, ו 1 כף lemonjuice בקערה בינונית להתמזג. Seasonwith מלח, פלפל, ועוד מיץ לימון, ifdesired. שים את התחבושת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פקורינופקורינו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אם משתמשים פול טרי, לבשל גדולמאכל של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 4 דקות. באמצעות ביצה מסולסלת, להעביר מסננת להגדיר בקערת מים (לא לבשל שעועית קפואה).
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Drainand לקלף; מקום בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להחזיר מים בסיר לרתיחה; addasparagus ומבשלים עד רק רך, על4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר מים קרח colanderin.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
אם באמצעות אפונה טרייה, להחזיר מים insaucepan לרתיחה; להוסיף אפונה לבשל untiltender, על 3 דקות (לא לבשל frozenpeas).
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
ניקוז; העברה למסננת במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מסננים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מוסיפים לקערה עם פול.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים שמן צמחי ושאלות בסיר asmall על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא goldenbrown ו פריך, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
Transfershallot לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מוסיפים רוטב לקערה עם ירקות, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
להעביר סלט למגש הגשהראש עם שאלוט ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
13
לעשות קדימה: רוטב וירקות יכוללהכין 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות