קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה, אספרגוס וסלט פול

אפונה, אספרגוס וסלט פול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפונה, אספרגוס, סלט פול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 398 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שאלוט, אפונה, שמן צמחי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, פול וסלט אספרגוס, ו אספרגוס, פול & אפונה לירות סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף שמן זית, פקורינו, ו 1 כף lemonjuice בקערה בינונית להתמזג. Seasonwith מלח, פלפל, ועוד מיץ לימון, ifdesired. שים את התחבושת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פקורינופקורינו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אם משתמשים פול טרי, לבשל גדולמאכל של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 4 דקות. באמצעות ביצה מסולסלת, להעביר מסננת להגדיר בקערת מים (לא לבשל שעועית קפואה).
מרכיבים שתצטרך
פולפול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
Drainand לקלף; מקום בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להחזיר מים בסיר לרתיחה; addasparagus ומבשלים עד רק רך, על4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר מים קרח colanderin.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
אם באמצעות אפונה טרייה, להחזיר מים insaucepan לרתיחה; להוסיף אפונה לבשל untiltender, על 3 דקות (לא לבשל frozenpeas).
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
ניקוז; העברה למסננת במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מסננים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8
מוסיפים לקערה עם פול.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מערבבים שמן צמחי ושאלות בסיר asmall על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא goldenbrown ו פריך, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
Transfershallot לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מוסיפים רוטב לקערה עם ירקות, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
להעביר סלט למגש הגשהראש עם שאלוט ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
13
לעשות קדימה: רוטב וירקות יכוללהכין 1 יום קדימה. כסו את הנפרדות והירגעו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום