אפונה וטלה, "bisila Bil La7ma Fil Forn"
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Copicat Chick-fil-כריך סלט עוף, קימה כבש עם אפונה, ו סטייקים כבש עם אפונה ונענע.
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי) 1 חתיכות טופי הית' בר בצל לבן, חתוך לקוביות 1 אוראו ממולאים כפולים כוסברה מיובשת 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אפונה קפואה (אתה יכול להשתמש אפונה טרייה אם אתה רוצה) 2 שיני שום, טחון 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כבש, קוביות 2 חתיכות טופי הית' בר מלח (רוב האנשים היו מעדיפים יותר מלח, אבל אני מוצא שזה כמות טובה לטעמי) 1 ליטר מניה כבש או עוף (תוצרת בית או חנות קנה, או קוביות מניות מומס במים) 1 דאש רוטב טבסקו (אופציונלי) 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 3 עגבניות בשלות ורכות 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים (לפי הצורך) 1 בצל, קצוץ דק (לבן או צהוב)