אפונה ומרק עוף
שעועית מפוצלת ומרק עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 510 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גזר, פפריקה, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק אפונה עם נקניק עוף, מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפונה בסיר גדול, מכסים במים ומשרים בן לילה.
מסננים את האפונה ולהגדיר aside.In סיר גדול, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הגזרים והבצל הירוק. לבשל ערבוב, עד רק רך, על 3 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את העוף ומבשלים, ערבוב, עד מתחיל חום.
מוסיפים את האפונה מנוקזת, מלח, פלפל, ומבשלים, ערבוב במשך 2 דקות.
מוסיפים את המניה עוף, כמון הקרקע ופפריקה. מבשלים ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה וכוסברה. מבשלים 30 דקות יותר או עד האפונה הם מכרז, על 1 שעה. (
הוסף יותר מים או ציר עוף לפי הצורך אם המרק הופך סמיך מדי.)
הסר את העור debone זה, לשבור את הבשר לחתיכות בגודל ביס, ולהחזיר את הבשר למרק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.אני רוצה להודות לדיאנה מספרד באיווה על הפרס הטעים.