אפונה ירוקה ופטריות
אפונה ירוקה ופטריות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פטריות פורטבלו תינוק, פלפל טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פולנטה עם שעועית ירוקה, פטריות, אפונה, כרישה, לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון, ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה, ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים והפטריות. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 4 דקות. מערבבים באפונה ומים 1/2 כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד האפונה מכרז, 8 עד 10 דקות. מערבבים במלח ופלפל.