אפונה מרוסקת וגבינת ריקוטה
אפונה מרוסקת גבינת ריקוטה היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. אם יש לכם בצל, עלי פטרוזיליה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טליאטלה עם אפונה מרוסקת, נקניק, גבינת ריקוטה-Giada, פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר גבינת ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
לסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים שמן, ואז חמאה ובצל.
לטגן בצל חתיכות 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף אפונה קפואה, להעלות את החום קצת. מערבבים אפונה לחמם אותם דרך ולאפשר למים שלהם להתאדות. כאשר אפונה מחוממים דרך, להוסיף ריקוטה ופטרוזיליה למחבת לרסק גבינה יחד עם אפונה.
להוסיף גרידת לימון. תערובת העונה עם מלח ופלפל ומגישים.