, המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך אפונה שחורה עיניים, להדביק ג'ינג'ר, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אפונה שחורה ומרק כרוב., אפונה שחורה ונזיד כרוב., ו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ.
הוראות
1
שלב את האפונה שחורת עיניים, 5 כוסות מים, 1 כף. ג ' ינג ' ר, 1 כף. שום, ו 1/2 כפית. מלח בסיר לחץ או בסיר גדול. לבישול בלחץ, לאטום את התנור ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 10 דקות; ואז לאפשר את הלחץ לרדת באופן טבעי במשך 10 דקות לפני שחרור הלחץ. לבישול רגיל, השתמש 6 כוסות מים. מכסים ומבשלים עד אפונה במכרז (60-90 דקות), הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מוסיפים את 2 כפיות שורש ג ' ינג ' ר קצוץ 2 שיני שום. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את האפונה מנוקזת, 1/3 כוס של נוזל הבישול שלהם, 1 כף. רוטב סויה (או תמרי), ופלפל אדום לפי הטעם. מבשלים חשפו במשך 20-30 דקות, כפי שאתה מכין את כרוב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תמרי
כרוב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
מחממים מחבת עמוקה ולא דביקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים מעט מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.