קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה
אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאבן זה יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 300 ° F. קו מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם רדיד, חמאה לסכל, מניחים את המחבת על תבנית אפייה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הצימוקים בסיר קטן עם המים, מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד שהמים כמעט מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הרום, נותנים לו להתחמם במשך כ -30 שניות, לכבות את החום, לעמוד מנגד ולהצית את הרום. אפשר להבות לדעוך, ולהגדיר את הצימוקים בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
4
לשים את השוקולד בקערה חסינת חום ולהגדיר את הקערה על סיר של מים רותחים. לאט ובעדינות להמיס את השוקולד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף את החמאה, ערבוב כך שהוא נמס. חשוב שהשוקולד והחמאה לא יתחממו במיוחד. עם זאת, אם החמאה אינה נמסה, אתה יכול לשים את הקערה בחזרה על המים עדיין חם לרגע. אם יש לך כמה חתיכות קטנות של חמאה ללא מלח, להשאיר אותם-עדיף לקבל כמה חתיכות מאשר לחמם את כל. תניח את השוקולד בצד בינתיים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את הביצים והסוכר עד שהם עבים וחיוורים, על 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ויוצקים את חמאת השוקולד, ערבוב רק עד שהוא משולב—יהיה לך בלילת עבה, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות-החומרים היבשים לא יהיו משולבים לחלוטין וזה בסדר. לסיים לקפל את החומרים היבשים ביד עם מרית גומי, ואז לקפל את הצימוקים יחד עם כל נוזל שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים 50 עד 60 דקות, או עד העליון הוא יבש ופצוח וסכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את המחבת למתלה ולאפשר בראוניז להתקרר כדי לחמם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בזהירות להרים את הבראוניז מתוך המחבת, באמצעות קצוות לסכל כמו ידיות, ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין בעל להב ארוך, לחתוך את הבראוניז לתוך 16 ריבועים, כל בערך 2 אינץ ' בצד, דואג לא לחתוך את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הגשה: הבראוניז טובים רק חמים או בטמפרטורת החדר; הם אפילו קרים בסדר. אני אוהב את אלה עם משהו קטן על גבי או לצד-טוב go-alongs הם קצפת קרם פרש או קצפת, גלידה או רוטב שוקולד או אפילו את כל שלוש!אחסון: עטוף היטב, אלה יכולים להישמר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קרם פרשקרם פרש
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק