קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה

אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה
אפייה עם דורי: Les בראוניז, מאמריקה לצרפת ובחזרה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאבן זה יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 300 ° F. קו מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם רדיד, חמאה לסכל, מניחים את המחבת על תבנית אפייה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הצימוקים בסיר קטן עם המים, מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד שהמים כמעט מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הרום, נותנים לו להתחמם במשך כ -30 שניות, לכבות את החום, לעמוד מנגד ולהצית את הרום. אפשר להבות לדעוך, ולהגדיר את הצימוקים בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
4
לשים את השוקולד בקערה חסינת חום ולהגדיר את הקערה על סיר של מים רותחים. לאט ובעדינות להמיס את השוקולד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף את החמאה, ערבוב כך שהוא נמס. חשוב שהשוקולד והחמאה לא יתחממו במיוחד. עם זאת, אם החמאה אינה נמסה, אתה יכול לשים את הקערה בחזרה על המים עדיין חם לרגע. אם יש לך כמה חתיכות קטנות של חמאה ללא מלח, להשאיר אותם-עדיף לקבל כמה חתיכות מאשר לחמם את כל. תניח את השוקולד בצד בינתיים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את הביצים והסוכר עד שהם עבים וחיוורים, על 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר ויוצקים את חמאת השוקולד, ערבוב רק עד שהוא משולב—יהיה לך בלילת עבה, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ -30 שניות-החומרים היבשים לא יהיו משולבים לחלוטין וזה בסדר. לסיים לקפל את החומרים היבשים ביד עם מרית גומי, ואז לקפל את הצימוקים יחד עם כל נוזל שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים 50 עד 60 דקות, או עד העליון הוא יבש ופצוח וסכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את המחבת למתלה ולאפשר בראוניז להתקרר כדי לחמם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בזהירות להרים את הבראוניז מתוך המחבת, באמצעות קצוות לסכל כמו ידיות, ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין בעל להב ארוך, לחתוך את הבראוניז לתוך 16 ריבועים, כל בערך 2 אינץ ' בצד, דואג לא לחתוך את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הגשה: הבראוניז טובים רק חמים או בטמפרטורת החדר; הם אפילו קרים בסדר. אני אוהב את אלה עם משהו קטן על גבי או לצד-טוב go-alongs הם קצפת קרם פרש או קצפת, גלידה או רוטב שוקולד או אפילו את כל שלוש!אחסון: עטוף היטב, אלה יכולים להישמר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קרם פרשקרם פרש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)