קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן

אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, ביצים, שזיפים מיובשים שמנמנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה.

הוראות

1
יוצקים את החלב, שמנת וסוכר חום לתוך סיר בגודל בינוני. הקש על גרגרי allspice עם החלק האחורי של סכין כבד כדי לפגוע בהם מעט ולהוסיף את פירות יער לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום, כיסוי ותלול במשך 10 דקות.
3
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 191°. חמאה שמונה כוסות פודינג 6 אונקיה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ולשים את החתיכות בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מוסיף שזיפים מיובשים, זורק לשלב. מחלקים את הלחם ואת תערובת שזיפים באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
שים את הביצים, חלמונים ווניל בכוס מדידה עם זרבובית או בקערת ערבוב; להקציף כדי להתמזג. מסננים את החלב הספוג לתוך הביצים, מקציפים כל הזמן. (להשליך את גרגרי allspice.)
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים על 1/3 כוס פודינג לתוך כל ramekin. לדחוף את הלחם למטה לתוך פודינג עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הוסף יותר פודינג לאט עד הכוסות מלאות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
9
בואו לעמוד במשך 10 דקות, כך הלחם יכול לספוג את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
מפזרים את הסוכר המגורען על צמרות הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
11
מניחים את ramekins במחבת צלייה גדולה. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד סכין מוכנס ליד המרכז פודינג יוצא נקי ואת צמרות נפוחות וזהב (נפוח חשוב כאן).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
הסר את puddings כדי מתלה להתקרר.
14
הגשה: אלה יכולים להיות מוגשים חמים, לאחר קירור במשך כ 20 דקות, בטמפרטורת החדר או מקורר; לכל אחד יש מעריצים שלה.
15
אחסון: מכוסה, פודינג ישמור לילה במקרר.