אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, ביצים, שזיפים מיובשים שמנמנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: עוגת פירות קלה.
הוראות
יוצקים את החלב, שמנת וסוכר חום לתוך סיר בגודל בינוני. הקש על גרגרי allspice עם החלק האחורי של סכין כבד כדי לפגוע בהם מעט ולהוסיף את פירות יער לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום, כיסוי ותלול במשך 10 דקות.
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 191°. חמאה שמונה כוסות פודינג 6 אונקיה או ramekins.
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ולשים את החתיכות בקערת ערבוב.
מוסיף שזיפים מיובשים, זורק לשלב. מחלקים את הלחם ואת תערובת שזיפים באופן שווה בין ramekins.
שים את הביצים, חלמונים ווניל בכוס מדידה עם זרבובית או בקערת ערבוב; להקציף כדי להתמזג. מסננים את החלב הספוג לתוך הביצים, מקציפים כל הזמן. (להשליך את גרגרי allspice.)
יוצקים על 1/3 כוס פודינג לתוך כל ramekin. לדחוף את הלחם למטה לתוך פודינג עם כפית.
הוסף יותר פודינג לאט עד הכוסות מלאות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, כך הלחם יכול לספוג את פודינג.
מפזרים את הסוכר המגורען על צמרות הפודינג.
מניחים את ramekins במחבת צלייה גדולה. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד סכין מוכנס ליד המרכז פודינג יוצא נקי ואת צמרות נפוחות וזהב (נפוח חשוב כאן).
הסר את puddings כדי מתלה להתקרר.
הגשה: אלה יכולים להיות מוגשים חמים, לאחר קירור במשך כ 20 דקות, בטמפרטורת החדר או מקורר; לכל אחד יש מעריצים שלה.
אחסון: מכוסה, פודינג ישמור לילה במקרר.