אפיית ארוחת בוקר נקניק-פטריות
אפיית ארוחת בוקר נקניקיות-פטריות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-30 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 613 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה מושלם לחג המולד. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחם, נקניק חזיר בתפזורת, מלח ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה לא כל כך מצוין. אפיית ארוחת בוקר נקניק, תבשיל ארוחת בוקר נקניקיות ופטריות ואפיית ארוחת בוקר נקניק-תרד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק ופטריות על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מעל 2 כוסות תערובת נקניק וחצי מהגבינה והעגבניות. חזור על שכבות. בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, החרדל, המלח והפלפל; יוצקים על תערובת הלחם.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.