קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 58 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות שוקולד מנטה

עוגיות שוקולד מנטה
עוגיות שוקולד מנטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-36 ומחירו 16 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אבקת אפייה, מלח, שוקולד ותמצית מנטה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-58 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 11% . עוגיות גלגלי מנטה , עוגיות גלגלי שוקולד וניל ועוגיות חצי מתוק שוקולד דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחלקים את הבצק לשניים ומוסיפים שוקולד ווניל לחצי ומשלבים בידיים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
3
מוסיפים חלמון ביצה, תמצית מנטה וממתקים כתושים לחצי השני של הבצק ומשלבים בידיים. מכסים את שניהם בניילון ומצננים כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
זנים של פטריותזנים של פטריות
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
4
מרדדים בצק בנפרד לעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים בצק מנטה על גבי השוקולד ומהדקים יחד סביב הקצוות. בעזרת נייר שעווה או קרש חיתוך גמיש מתחת, מגלגלים את הבצק לבולי עץ. עוטפים בנייר שעווה ומכניסים למקרר לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מחממים תנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
8
מניחים את העוגיות במרחק של אינץ' אחד זה מזה על תבנית אפייה משומן, קלף או מחצלת אפייה מסיליקון ואופים במשך 12 עד 13 דקות, מסובבים את התבנית באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוציאים מהתנור ומניחים על נייר אפייה למשך 2 דקות, ואז מעבירים לרשת להתקרר לחלוטין. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מערבל חשמלי ומקציפים עד לקבלת צבע בהיר.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים ביצה וחלב וטורפים לאיחוד. שמים את המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים קמח בהדרגה ומקציפים עד שהתערובת מתרחקת מדופן הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בנייר שעווה ומעבירים למקרר לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מפזרים משטח שבו תרדדו בצק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
15
מוציאים בכל פעם חבילת בצק עטופה אחת מהמקרר, מפזרים על מערוך אבקת סוכר ומרדדים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. הזיזו את הבצק ובדקו מתחתיו לעיתים קרובות כדי לוודא שהוא לא נדבק. אם הבצק התחמם במהלך הרידוד, הניחו מעליו תבנית קרה למשך 10 דקות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
16
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ' זה מזה על נייר אפייה, קלף או מחצלת אפייה מסיליקון משומנת, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב בקצוות, מסתובב את תבנית העוגיות באמצע האפייה זְמַן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מניחים על נייר אפייה במשך 2 דקות לאחר ההוצאה מהתנור ולאחר מכן עברו לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
מגישים כמו שהוא או קרח, לפי הרצון. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

קינוח עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "