קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת

אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה מעושנת ותפוחי אדמה לאפות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, גבינת גאודה מעושנת עגולה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אפיית בטטה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי עם תרסיס בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב מרק, שמנת חמוצה וגבינה; לערבב היטב. מערבבים בעדינות רצועות פלפל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסדרים חצי תפוחי אדמה בבישול איטי מרוסס. למעלה עם חצי תערובת שמנת חמוצה; להפיץ באופן שווה. למעלה עם תפוחי אדמה הנותרים תערובת שמנת חמוצה, מתפשט באופן שווה. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.