אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה מעושנת ותפוחי אדמה לאפות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, גבינת גאודה מעושנת עגולה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אפיית בטטה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי עם תרסיס בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב מרק, שמנת חמוצה וגבינה; לערבב היטב. מערבבים בעדינות רצועות פלפל קלוי.
מסדרים חצי תפוחי אדמה בבישול איטי מרוסס. למעלה עם חצי תערובת שמנת חמוצה; להפיץ באופן שווה. למעלה עם תפוחי אדמה הנותרים תערובת שמנת חמוצה, מתפשט באופן שווה. אל תערבבי.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.