אפיית דגים
צריך מנות ראשונות pescatarian? לאפות דגים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, תיבול, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו C ' est Si Bon אפיית דגים חנוקה, אספרגוס דגים לאפות, ו ניו אינגלנד דגים לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
Preheat oven to 232° degrees.Slice large fish fillets to size required.Beat egg and milk together in a bowl.
Combine crumbs, salt, pepper, Italian herb spice and dry mustard in a bowl or on a plate.Put oil on baking sheet and place in preheataed oven while coating fish.Dip each piece of fish in egg mixture and then in bread crub mixture.Press fish firmly into crumbs.
Place fillets on hot oil on baking sheet.Flip immediately to ensure both side are oiled.For half inch thick fillets, bake four minutes, turn and bake four minutes more.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Fish works really well with Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. One wine you could try is GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. It has 4.8 out of 5 stars and a bottle costs about 15 dollars.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.