קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות10
מגזין

אפיית דגים צ'יליאנית

אפיית דגים צ'יליאנית
צריך ללא גלוטן, ו מנות ראשונות pescatarian? אפיית דגים צ'יליאנית יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פילה בס ים, פלפל, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אפיית דגים צ'יליאנית, ניו אינגלנד דגים לאפות, ו C ' est Si Bon אפיית דגים חנוקה.

הוראות

1
תנור חום ל 232°
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מקום פילה בס צ ' יליאני, לחתוך 6 חתיכות, לתוך משומן 9 x13 צלחת זכוכית.משני מנדרינות, גרידה ומיץ 1; לקלף ולפלח את השני.למעלה פילה עם מקטעי מנדרינה, בצל ירוק קצוץ, ושום.
מרכיבים שתצטרך
Asia. KgmAsia. Kgm
מנדרינהמנדרינה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
יוצקים 1/3 כוס מיץ מנדרינה ו 1 כפית על דגים.נקודה עם 2 כפות חמאה ללא מלח, קוביות.מבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מוסיפים פלפל לפי הטעם, וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.