אפיית לחם: לחמניות בטטה
אם 33 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחמניות בטטה יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 115 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, תפוחי אדמה מיידיים, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחמניות מייפל ובטטה, אפיית לחם: לחמניות מתוקות, ו אפיית לחם: לחם בטטה.
הוראות
שלב מי גבינה( או מים), סוכר, ושמרים בקערה אם מערבל לעמוד שלך. להפריש עד שהוא תוסס תוסס, כ -10 דקות.
מוסיף את קמח הלחם, קמח בטטה, ופירה מיידי. ללוש עם וו הלחם עד התערובת חלקה וגמיש.
מוסיפים את המלח ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים לחלוטין.
טופס את הבצק לתוך כדור, טפטוף עם קצת שמן זית. תחזיר את זה לקערה. מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל, כשעה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף מחממים התנור ל 350 מעלות. כאשר הבצק עלה, ללוש אותו בקצרה, ולאחר מכן לחלק אותו 30 חתיכות. טופס כל חתיכה לתוך כדור, ומניח אותם על תבנית אפייה מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, כ-30 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים עד השחמה יפה, על 25 דקות.