אפיית שעועית ירוקה נקניקיות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, ראשוניים וקטוגניים לקופסת המתכונים שלך, אפיית שעועית ירוקה נקניקית עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון , 42 גרם שומן ובסך הכל 565 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית ירוקה חתוכה, קישורי נקניק עדין, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת גבינה טופו תה ירוק ללא אפייה , נקניקיית עוף, מרק שעועית לבנה וכרוב , ומרק אורכיט, נקניק ושעועית לבנה .
הוראות
בקערה גדולה משלבים את רוטב הספגטי, הנקניק, השעועית והפטריות; לערבב היטב.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; מפזרים גבינת מוצרלה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהגבינה נמסה.