אפיית תפוחי אדמה נקניק מעושן
אפיית תפוחי אדמה נקניק מעושן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 657 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, גבינת צ'דר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית כרובית גבינתית ונקניקיות מעושנות , אפיית נקניקיות הודו ורביולי , ואפיית תפוחי אדמה ונקניק מעושן .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, החלב, 4 כפות החמאה והמלח.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פתיתי תפוחי אדמה.
מניחים לעמוד למשך 30 שניות או עד שהנוזל נספג. מקציפים במזלג עד לקבלת תערובת אוורירית. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וגבינת צ'דר.
כף חצי לתוך 2-Qt משומן. תבנית אפייה. למעלה עם נקניק ותפוחי אדמה שנותרו.
מפזרים גבינת מונטריי ג'ק.
ממיסים את יתרת החמאה ומערבבים עם פירורי לחם; מפזרים מלמעלה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מחוממים והשוליים מזהיבים.