אפיית תפוחי אדמה פריכים
אפיית תפוחי אדמה פריכה חדשה דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך חומץ יין, צלפים, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, אפיית דגים פריכים, ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה).
הוראות
תנור חום 240c / 220c מאוורר / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה עד הצד הרך של מבושל, על 12 דקות.
לנקז, לחתוך לחצי, ואז להטות לקערה. להטות את הצלפים, זיתים ועשבי תיבול על גבי תפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את רוב השמן קצת תיבול. מערבבים יחד, מוחצים קלות את תפוחי האדמה.
קו בדיל שוויצרי בינוני מסוג רול עם אפיית קלף, משאיר כמה תלוי על הצדדים. להטות את תפוחי האדמה לתוך הפח ולשטח למטה.
מערבבים את החומץ והשמן שנותר, טפטוף על תפוחי האדמה, ואז אופים במשך 40 דקות עד הזהב.