קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

אפיפיות סוכר חום פריך

אפיפיות סוכר חום פריך
אפיפיות סוכר חום פריך הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סוכר חום תאנה פריך Gorgonzola, פריכות תפוח מסוכר חום, ו חום-סוכר תפוח פריך עם גלידת Vanillan.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
לנצח את החמאה, סוכר חום, וניל עם חיבור ההנעה של מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב, על דקה. הכה את הביצה והחלמון אחד בכל פעם, מכה חלקה לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה ואת המקצף ולהכות שוב במשך חצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עצור את המיקסר, להוסיף את תערובת הקמח, והכה במהירות הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר את הקערה ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת ערבוב סופי לבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לגרד את הבצק על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף, לקפל את לעטוף על זה ולהדפיס את הבצק על 1/2 אינץ ' עבה. מקררים עד שאתה מוכן לאפות את העוגיות, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, להגדיר מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים אותו לרבעים. החזר 3 מהחלקים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים את חתיכת הבצק על משטח מקומח ולשים אותו בעדינות עד שהוא מתרכך מעט וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
קמח את הבצק שוב בעדינות לגלגל אותו עד 1/4 אינץ ' עבה. השתמש 2 עד 2 1/2 אינץ ' חותך רגיל לחתוך עוגיות, הצבת אותם על אחד המחבתות מוכן על 3 סנטימטרים זה מזה לכל הכיוונים כדי לאפשר הפצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חזור עם פיסת הבצק הבאה המשלבת את השאריות מן החתיכה הקודמת כפי שאתה ללוש אותו. המשיכו לחתוך עוגיות וחזרו על הוספת השאריות עם חתיכות הבצק הנותרות. כאשר אין לך שום שאריות חזה עזב לגלגל, ליצור את הבצק לצורת נקניק לגלגל אותו למלבן רחב כמו חותך אתה משתמש. זרוק את השאריות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
אופים את העוגיות עד שהן מוצקות ויבשות, בערך 12 עד 15 דקות. אם התנור שלך נותן חום תחתון חזק, אופים את המחבת של עוגיות על המדף התחתון מוערמים על מחבת אחרת לבידוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
החליקו את הניירות מהמחבתות למדפים כדי להתקרר.