אפיפיות סוכר חום פריך
אפיפיות סוכר חום פריך הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סוכר חום תאנה פריך Gorgonzola, פריכות תפוח מסוכר חום, ו חום-סוכר תפוח פריך עם גלידת Vanillan.
הוראות
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד ולהניח בצד.
לנצח את החמאה, סוכר חום, וניל עם חיבור ההנעה של מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב, על דקה. הכה את הביצה והחלמון אחד בכל פעם, מכה חלקה לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה ואת המקצף ולהכות שוב במשך חצי דקה.
עצור את המיקסר, להוסיף את תערובת הקמח, והכה במהירות הנמוכה ביותר.
הסר את הקערה ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת ערבוב סופי לבצק.
לגרד את הבצק על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף, לקפל את לעטוף על זה ולהדפיס את הבצק על 1/2 אינץ ' עבה. מקררים עד שאתה מוכן לאפות את העוגיות, עד 2 ימים.
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, להגדיר מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים אותו לרבעים. החזר 3 מהחלקים למקרר.
מניחים את חתיכת הבצק על משטח מקומח ולשים אותו בעדינות עד שהוא מתרכך מעט וגמיש.
קמח את הבצק שוב בעדינות לגלגל אותו עד 1/4 אינץ ' עבה. השתמש 2 עד 2 1/2 אינץ ' חותך רגיל לחתוך עוגיות, הצבת אותם על אחד המחבתות מוכן על 3 סנטימטרים זה מזה לכל הכיוונים כדי לאפשר הפצה.
חזור עם פיסת הבצק הבאה המשלבת את השאריות מן החתיכה הקודמת כפי שאתה ללוש אותו. המשיכו לחתוך עוגיות וחזרו על הוספת השאריות עם חתיכות הבצק הנותרות. כאשר אין לך שום שאריות חזה עזב לגלגל, ליצור את הבצק לצורת נקניק לגלגל אותו למלבן רחב כמו חותך אתה משתמש. זרוק את השאריות האחרונות.
אופים את העוגיות עד שהן מוצקות ויבשות, בערך 12 עד 15 דקות. אם התנור שלך נותן חום תחתון חזק, אופים את המחבת של עוגיות על המדף התחתון מוערמים על מחבת אחרת לבידוד.
החליקו את הניירות מהמחבתות למדפים כדי להתקרר.