תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח מייפל גאלט. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גאלט תפוח קינמון עם זיגוג מייפל מלוח, גלט תפוחים ובוטרנוט קלוי עם חרדל-מייפל זיגוג, ו גאלט אפרסק ריקוטה עם זיגוג מייפל בלסמי.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים (באמצעות שמן) במעבד מזון ודופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מערבבים את הסיידר והמים בקערה קטנה וטפטוף על הבצק, תוך עיבוד, עד שהבצק לח ומתחיל לדבוק זה בזה. לכסות בניילון נצמד; לצנן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר
בצק
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
כדי לעשות מילוי: לזרוק תפוחים עם מיץ לימון, סוכר חום, 3 כפות סירופ מייפל, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
סירופ מייפל
תפוח
קמח לכל מטרה
5
פתח בצק והנח על 16 אינץ ' מרובע של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
6
להתגלגל למעגל 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
מניחים בצק קלף על גיליון אפייה מעוטר; מסדרים תפוחים במרכז, משאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות; לחץ בעדינות כדי לאטום. תפוחים מנוקדים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
לטאטא ביצה לבן ומים יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מברשת קצה הבצק עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר גס. כיסוי רופף עם נייר; אופים 25 דקות נוספות. לחשוף; אופים 15-20 דקות או עד מכרז וזהב.