אפרסק Brulee & Burrata Bruschetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפרסק Brulee & Burrata Bruschettan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת בוראטה, סוכר טורבינאדו, אפרסק פריסטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו בוראטה ברוסקטה עם ברוקולי ראבה, ברוסקטה עם בוראטאן ורדיקיו מרמלדה, ו אפרסק Panzanella עם Burrata (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הרבס דה פרובנס ומלח ים בקערה קטנה. תניח בצד.
מעל כל פרוסה לחם קלוי עם התפשטות נדיבה של גבינת בוראטה.
מפזרים גבינה עם קמצוץ של תערובת מלח ים הארבס דה פרובנס. תניח בצד.
הנח פרוסות אפרסק שטוחות בשכבה אחת על משטח הוכחה להבה או צלחת. מפזרים קלות כל פרוסה עם סוכר turbinado. באמצעות לפיד מטבח להגדיר להבה בינונית-נמוכה, להמיס את הסוכר על ידי ביצוע קצר, אפילו עובר מעל החלק העליון של הסוכר. ממשיכים להמס את הסוכר עד שהוא מבעבע והופך לחום כהה, כ -30 שניות.
מניחים פרוסת אפרסק על כל חתיכת טוסט ומגישים.