קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

אפרסק Brulee & Burrata Bruschetta

אפרסק Brulee & Burrata Bruschetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפרסק Brulee & Burrata Bruschettan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת בוראטה, סוכר טורבינאדו, אפרסק פריסטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו בוראטה ברוסקטה עם ברוקולי ראבה, ברוסקטה עם בוראטאן ורדיקיו מרמלדה, ו אפרסק Panzanella עם Burrata (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הרבס דה פרובנס ומלח ים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מעל כל פרוסה לחם קלוי עם התפשטות נדיבה של גבינת בוראטה.
מרכיבים שתצטרך
בוראטהבוראטה
מורחיםמורחים
לחםלחם
3
מפזרים גבינה עם קמצוץ של תערובת מלח ים הארבס דה פרובנס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח יםמלח ים
גבינהגבינה
4
הנח פרוסות אפרסק שטוחות בשכבה אחת על משטח הוכחה להבה או צלחת. מפזרים קלות כל פרוסה עם סוכר turbinado. באמצעות לפיד מטבח להגדיר להבה בינונית-נמוכה, להמיס את הסוכר על ידי ביצוע קצר, אפילו עובר מעל החלק העליון של הסוכר. ממשיכים להמס את הסוכר עד שהוא מבעבע והופך לחום כהה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
5
מניחים פרוסת אפרסק על כל חתיכת טוסט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
טוסטטוסט

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו