אפרסק אפרסק לחם
ניתן להכין את לחם האפרסק האפרסק בערך 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש שימורי אפרסק, קמח, חמאה וביצים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו לחם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 25%. 'רק פיצ' י ' אפרסק בליני, רק אפרסק: גלטות מלבה אפרסק, ו גלידת אפרסק אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מסננים אפרסקים, שומרים 1/4 כוס סירופ. קוצצים דק 1 כוס אפרסקים; מניחים בצד.
מניחים את שאר האפרסקים והסירופ השמור בבלנדר או במעבד מזון; מוסיפים ביצים וחמאה. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה את הפקאנים והאפרסקים הקצוצים.
כף לשניים משומנים 5-3 / 4 אינץ'. איקס 3-ב. איקס 2-ב. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.