אפרסק זיגוג עבור חזיר
אפרסק זיגוג עבור חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 10 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 755 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, אפרסקים בסירופ כבד, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשר חזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל גרהם קינוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -40 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו חזיר עם זיגוג אפרסק, חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק, ו חזיר מחבת עם זיגוג ג'ינג'ר-אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אפרסקים, שומרים סירופ (שמור אפרסקים לשימוש אחר).
מניחים חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה. ציון פני השטח של בשר חזיר, ביצוע צורות יהלום 1/2 ב. עמוק; הכנס ציפורן בכל יהלום. מכסים ואופים ב 325 במשך 2 שעות.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר החום, החומץ, הציפורן והסירופ השמור.
מברישים חזיר עם 1/2 כוס תערובת סוכר חום.
אופים, חשופים, 25-35 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 140*.
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם תערובת הסוכר החום שנותרה.