אפרסק-חרדל-זיגוג בשר חזיר
אפרסק-חרדל-זיגוג בשר חזיר טנדרלוין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. גשו לסופר וקנו שימורי אפרסק, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אפרסק בגריל-וחרדל-זיגוג חזיר פילה, בשר חזיר פילה עם חרדל דבש אפרסק, ו תפוח חרדל זיגוג בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים טנדרלוין עם מלח ופלפל שחור. מבשלים בשמן חם במחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט, ומטגנים 2 עד 3 דקות עד למכרז.
הסר מהחום, ומערבבים שימורי אפרסק ו -3 המרכיבים הבאים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה או עד משמר נמסים.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 15
העברה ללוח חיתוך, הזמנת טפטוף במחבת. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, מערבבים מרק לתוך טיפות שמורות, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מופחת בחצי.
מגישים עם tenderloins פרוס.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!