אפרסק טוסט צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אפרסק טוסט צרפתי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 627 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך סוכר, ביצים, אפרסקים וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו אפרסק טוסט צרפתי, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו פרנץ ' טוסט בורבון אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, על אש בינונית-נמוכה, להמיס 2 כפות של החמאה עד שהוא קצף.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיף את האפרסקים, להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות. מערבבים 2 כפות של השמנת ומבשלים במשך 2 דקות.
מניחים 4 פרוסות לחם על קרש חיתוך. מחלקים את תערובת האפרסק באופן שווה בין הפרוסות, משאירים גבול 1/2 אינץ ' בכל הצדדים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת ולחץ בעדינות. בקערה רדודה, לנצח את הביצים וקינמון. עבודה בקבוצות, להשרות את הכריכים בתערובת הביצה במשך 2 דקות לכל צד. ממיסים 1 כף החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מטגנים 2 כריכים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה והכריכים. לנצח את השמנת הנותרת עד פסגות רכות טופס. חצי כל כריך באלכסון, מפזרים את הסוכר של הממתקים, ומגישים עם הקצפת.טיפ: אם אתה משתמש בלחם בן יום כדי להכין את הלחם הצרפתי, חתוך את הקרום, אשר עשוי להיות קשה.