קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אפרסק מלבה קריר

אפרסק מלבה קריר
אפרסק מלבה קריר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 233 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מים, סוכר מגורען, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאי אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
3
מעבירים את הסירופ למיכל קטן עם מכסה הדוק.חצי, בור, לחתוך את אפרסק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מוסיפים את פרוסות האפרסק לסירופ ומערבבים לשלב. חותם את המיכל ומקרר עד שהטעם אפרסק מחדיר את הסירופ, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.כאשר מוכן לשרת, לשפוך את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על קערה בינונית; להשליך את פרוסות אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים חצי מהפטל וחצי מזרעי הקורנית לקערה. (הגדר את שאר פטל ותימין בצד להשתמש כמו garnishes.) באמצעות masher תפוחי אדמה, בקצרה לרסק את פטל עד שהם משחררים את המיצים שלהם.הגדר מסננת בסדר רשת על קנקן גדול ויוצקים בתערובת פטל. לחץ קלות על המוצקים עם מרית גומי, ואז להשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את סודה וקרח לקנקן ומערבבים בעדינות עם כפית ארוכה עד לשלב.בעדינות לפצוע את המחצית הנותרת של הקורנית על ידי ריסוק זה בידיים שלך (אבל לא לגמרי להשחית אותו) ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
7
יוצקים את צידנית המלבה האפרסק לתוך כוסות קולינס מלאות קרח ומקשטים כל משקה עם ענף של הקורנית וכמה פטל טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט